Basso & Baskeri

VISUSTI KULMILLA.

Ihanan yksinkertaisia makuja, herkullisia artesaaniviinejä, lämmintä bistrotunnelmaa. Tämän kaiken kopioimme naapurin Baskeri & Bassolta (BasBas), mutta maineikkaan isoveljen rinnalla pitää tietenkin vähän keulia. Siksi varustelimme oman keittiömme komealla hiiligrillillä.

IHAN LIEKEISSÄ.

Grillissä tiristämme meheviä vartaita, joiden kylkeen valmistamme erilaisia kastikkeita ja raikkaita lisukkeita. Alkuruokamme ovat simppeleitä, leipämme uunituoreita, jälkiruokamme hymyilyttäviä. Kaapistamme löydät viinejä klassisen tyylikkäistä kulmia nostattavan kokeileviin.

ENEMMÄN YHDESSÄ.

Kulman omistavat BasBas ja työntekijät kimpassa. Meitä yhdistää rakkaus nautittaviin viineihin ja täydellisiin raaka-aineisiin, joiden onnelliseen äimistelyyn emme koskaan kyllästy. Intohimot on tehty jaettaviksi, mieluiten kortteliravintolan kotoisassa hälinässä.

TELAKOIDU.

Viihtyisään Telakka-kabinettiimme mahtuu 16 ruokailijaa ja loputtomasti hyvää mieltä. Pöytään kannamme päivän menyyn (56 €), johon kuuluu runsas valikoima jaettavia alkuruokia, grilliherkkuja kastikkeineen ja lisukkeineen sekä jälkiruoka. Tila on seurueen käytettävissä koko illan. Varaukseen sisältyy 950 euron minimiveloitus.

Tiedustelut ja varaukset: ryhmat@basbas.fi tai 044 230 5900 (ti–pe klo 13–16)

Ajankohtaista

Iskikö kuumottava varrashimo tai akuutti viinijano? Ei hätää, baaritiskillemme voit pyrähtää milloin vain. Jätämme myös ravintolan etuosaan aina pari pöytää vapaaksi äkkinälkäisiä varten.

Olemme auki keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16–24, perjantaisin ja lauantaisin klo 16–02. Keittiömme on auki sulkemisaikaan asti.

Katso sijaintimme kartalta

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu), 2 ja 3 (Eiran sairaala) sekä busseilla 14, 18 ja 21 (Eiran sairaala).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>

TEE PÖYTÄVARAUS / BASBAS KULMA

1–7 syöjää

Pienelle seurueelle saat tehtyä varauksen onlinekalenterimme kautta tai puhelimitse (044 230 5900) kuukaudeksi (30 vrk) eteenpäin. Baaritiskille voit piipahtaa milloin vain. Jätämme joka päivä myös pari pöytää vapaaksi spontaaneja vieraita varten. Keittiömme on auki sulkemisaikaan asti.

Varaa pöytä

Varaa pöytä

Yli 7 syöjää

Isojen ryhmien varaustiedustelut otamme vastaan puhelimella ti–pe klo 13–16 tai sähköpostilla osoitteeseen ryhmat@basbas.fi. Ryhmille tarjoilemme aina ennakkoon tilattavan päivän menyyn.

Jos haluat tutustua tietosuojalausekkeeseemme, klikkaa tästä.