BasBas Studio

Tila luovuudelle.

Studioksi kutsutaan tilaa, jossa artisti voi toteuttaa itseään. BasBas Studio on meidän leikkikenttämme: täällä saa mieli lentää, viinivimma viedä ja raaka-ainehulluus karata käsistä. Sääntöjä ei ole, ei myöskään aukioloaikoja. Konseptimme syntyvät tilanteen mukaan, roihuavasta tekemisen palosta.

Tunnelmatehdas.

Studiot tuottavat perinteisesti erilaisia produktioita. BasBas Studion proggis on huiman hyvä tunnelma. Sen ympärille rakennamme satunnaisesti intiimejä dinnereitä, kutkuttavia teemailtoja, henksun omia pop-upeja ja viinitastingeja. Toisinaan kutsumme kokkiystäviämme vierailemaan keittiöömme.

Huone avokeittiöllä.

Studio tarkoittaa myös yksiötä, omaa huonetta. BasBas Studio on kodinomainen ja juuri meidän näköisemme kolo, johon on kiva pyytää silloin tällöin ystäviä kylään. Koska keittiössä on aina kutsujen paras tunnelma, meidän yksiömme on yhtä suurta avokeittiötä. Se imaisee sisälleen 25 ruokailijaa.

Ajankohtaista

BasBas Studio ei ole auki säännöllisesti. Jos haluat tietää, mitä meillä toisinaan tapahtuu, seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa.

Katso sijaintimme kartalta

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu), 6 (Telakanpuistikko) ja 3 (Viiskulma) sekä busseilla 20 ja 30 (Merimiehenkatu).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>

TEE PÖYTÄVARAUS / BASBAS STUDIO

BasBas Studio on auki satunnaisesti. Mikäli tapahtumaamme on mahdollista tehdä pöytävaraus ennakkoon, avaamme kalenterin aina erikseen kyseiselle päivälle. Lisätietoa tempauksistamme löydät Instagramista ja Facebookista.

Varaa pöytä

Jos haluat tutustua tietosuojalausekkeeseemme, klikkaa tästä.