
Tila luovuudelle.
Studioksi kutsutaan tilaa, jossa artisti voi toteuttaa itseään. BasBas Studio on meidän leikkikenttämme: täällä saa mieli lentää, viinivimma viedä ja raaka-ainehulluus karata käsistä. Studio elää numeroiduissa sykleissä ja sen tarjonta muuttuu tilanteen mukaan, roihuavasta tekemisen palosta.

Tunnelmatehdas.
Studiot tuottavat erilaisia produktioita. BasBas Studion proggis on huiman hyvä tunnelma. Sen ympärille rakentamamme konseptit vaihtuvat raaka-aineiden saatavuuden, mikrosesonkien ja makrofiilisten mukaan. Niiden väliin mahtuu myös satunnaisia teemailtoja, henksun pop-upeja ja viinitastingejä.
Huone avokeittiöllä.
Studio tarkoittaa myös yksiötä. BasBas Studio on kodinomainen kolo, johon on kiva kutsua ystäviä kylään, fiilistellä hienoja raaka-aineita ja jakaa yhteisiä intohimoja. Koska keittiössä on aina kutsujen paras tunnelma, meidän yksiömme on yhtä suurta avokeittiötä. Se imaisee sisälleen 24 ruokailijaa.

Nyt
STUDIO Nº 2 // 5.–21.3.2025
Neljän tähden ilta. Studio 2 hullaantuu neljästä raaka-aineesta ja käyttää ne ruokalistalla nokasta pyrstöön ja juuresta latvaan.
ALKUUN
Rapucarpacciota & rapumajoneesia | 15
Lehtiselleriä, gorgonzolaa & hasselpähkinää | 12
Ankkamakkaraa, tête de moine -juustoa & raparperia | 14
Valkoista parsaa & rapu-aigoa | 13
VÄLIIN
Ankkalientä & rapudumpling | 16
Gnoccheja & valkoista parsaa | 14
PÄÄLLE
Ankanrintaa, punaviinilientä & endiiviä | 25
Kebabtyyliin grillattua juuriselleriä | 20
JÄLKEEN
Maitosuklaata ja raparperia | 9
Illallinen on mahdollista nauttia gluteenittomana, laktoosittomana ja ilman pähkinää. Huomaathan, että tällä kertaa emme pysty huomioimaan muita allergioita tai erikoisruokavalioita.
P.S. BasBas Studiossa on yksityistilaisuus tiistaina 4.3. Tästä syystä Studio 2 alkaa poikkeuksellisesti vasta kyseisen viikon keskiviikkona.
Tulossa
STUDIO Nº 3 // 25.3.–25.4.2025
Varaslähtö kevääseen. Studio 3 fiilistelee varhaiskevään ujoa vihreyttä ja hurmioituu kauden ensimmäisistä.
ALKUUN
Latva-artisokkaa tomaattivinegretissä | 12
Valkoista parsaa, misoa & sakea | 13
Purjoa, karitsan kateenkorvaa & grillattua karhunlaukkaa | 14
Kalmaria, padron-paprikaa & aiolia | 15
VÄLIIN
Gnoccheja, karhunlaukkaa & västerbotten-juustoa | 14
Paahdettua kanalientä ”supreme”, huhtasientä & kampasimpukkaa | 16
PÄÄLLE
Hiillostettua ras el hanout -makrillia & fetaa | 23
Grillattua vasikan entrecôtea & tummaa tillikastiketta (sis. kalaa) | 25
JÄLKEEN
Raparperia & vaniljavaahtoa | 9
Illallinen on mahdollista nauttia gluteenittomana, laktoosittomana sekä ilman kalaa ja pähkinää. Huomaathan, että tällä kertaa emme pysty huomioimaan muita allergioita tai erikoisruokavalioita.
Katso sijaintimme kartalta
Google Maps>>
Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu), 6 (Telakanpuistikko) ja 3 (Viiskulma) sekä busseilla 20 ja 30 (Merimiehenkatu).

VARAA PÖYTÄ / BASBAS STUDIO
BasBas Studio elää numeroiduissa sykleissä. Varauskalenterimme aukeaa kunkin teeman ajaksi pari viikkoa etukäteen. Lisätietoa Studion tämänhetkisestä tarjonnasta, tulevista teemoista ja varauskalenterin aukeamisesta löydät myös Instagramista ja Facebookista.
1-4 syöjää
Pystymme ottamaan yksiöömme maksimissaan 4 hengen pöytävarauksia. Osa istumapaikoista sijaitsee baaritiskillämme avokeittiön edessä.
Varauksen saat tehtyä Studion onlinekalenterin kautta. Saman päivän varaustiedustelut myös puhelimella (044 988 9896) ti–pe klo 11–15 ja ravintolan aukioloaikoina.
Jos haluat tutustua tietosuojalausekkeeseemme, klikkaa tästä.