Basso & Baskeri

VIINIÄ BASKERIIN.

Tarjoilemme tuttujen ja hyväksi todettujen viinintekijöiden luonnonmukaisia viinejä tyylikkäistä kokeileviin, huippupulloista pikkuviineihin. Kaikkia viinejämme yhdistää nautittavuus. Ne saavat omat baskerimme onnesta sekaisin.

RUOKAA BASSOON.

Kokkaamme raikasta, raaka-ainelähtöistä ruokaa, jonka uskallamme pitää naurettavan yksinkertaisena. Valmistamme kaikki ruoat sen kokoisina, että voit maistella useita kylmiä annoksia, syödä välirisoton tai -pastan ennen lämmintä ruokaa tai napsia juustoja ennen jälkkäriä. Halutessasi huitaiset bassoon vaikka koko ruokalistan tai syöt suosikkiruokasi tuplakoossa.

TUNNELMA KATTOON.

Inspiroidumme Pariisin kodikkaista bistroista, San Franciscon rennoista kuppiloista ja Italian maaseudun pienistä osterioista. Meillä on iloa ja intohimoa vaikka muille jakaa, mahtavat soittolistat, pakolliset poskipusut ja valinnaiset välitanssit. Niistä syntyy halauksenlämmin BasBas-tunnelma.

Ajankohtaista

Tavoitat meidät puhelimitse varmimmin tiistaista perjantaihin klo 13–16. Serviisin aikana vastaamme luuriin jos mahdollista, mutta aina emme valitettavasti ehdi. Jos olet kysymässä peruutuspaikkaa samalle illalle, toivomme että sinulla riittää kärsivällisyyttä odottaa tai soittaa tarvittaessa uudelleen. Kiitos paljon!

TUUBILLINEN BISTROA.

Tunnelmallisen Tuubi-kabinettimme voit varata koko illaksi 8–16 hengen seurueelle. Pöytään kannamme päivän menyyn (62 €), johon kuuluu valikoima jaettavia ruokia, välipasta, pieni lämmin ruoka sekä jälkiruoka. Varaukseen sisältyy 950 euron minimiveloitus.

Tiedustelut ja varaukset: ryhmat@basbas.fi tai 050 467 3400 (ti–pe klo 13–16)

BASBAS =
Nicolas "BASKERI" Thieulon

Kalle "BASSO" Kiukainen

KATSO SIJAINTIMME KARTALTA

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu), 6 (Telakanpuistikko) ja 3 (Eiran sairaala) sekä busseilla 20 ja 30 (Eiran sairaala).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>

TEE PÖYTÄVARAUS / BASKERI & BASSO

1-7 syöjää

Pienelle seurueelle saat tehtyä varauksen bistron onlinekalenterin kautta tai puhelimella (050 467 3400) kuukaudeksi (30 vuorokautta) eteenpäin. Saman viikon pöytävaraukset vain puhelimella klo 13 alkaen.

Varaa pöytä

Yli 7 syöjää

Isojen ryhmien varaustiedustelut otamme vastaan puhelimella ti–pe klo 13–16 tai sähköpostilla osoitteeseen ryhmat@basbas.fi. Ryhmävarauksen voit tehdä myös kuukautta pidemmälle. Tuubi-kabinettimme sopii mainiosti 8–16 syöjälle, bistron sali parhaiten pienemmille seurueille. Ryhmille tarjoilemme aina päivän menyyn (62 €), erikoisruokavaliot huomioiden.

Jos haluat tutustua tietosuojalausekkeeseemme, klikkaa tästä.