Basso & Baskeri

VIINIÄ BASKERIIN.

Tarjoilemme tuttujen ja hyväksi todettujen viinintekijöiden luonnonmukaisia viinejä tyylikkäistä kokeileviin, huippupulloista pikkuviineihin. Kaikkia viinejämme yhdistää nautittavuus. Ne saavat omat baskerimme onnesta sekaisin.

RUOKAA BASSOON.

Kokkaamme raikasta, raaka-ainelähtöistä ruokaa, jonka uskallamme pitää naurettavan yksinkertaisena. Valmistamme kaikki ruoat sen kokoisina, että voit maistella useita kylmiä annoksia, syödä välirisoton tai -pastan ennen lämmintä ruokaa tai napsia juustoja ennen jälkkäriä. Halutessasi huitaiset bassoon vaikka koko ruokalistan tai syöt suosikkiruokasi tuplakoossa.

TUNNELMA KATTOON.

Inspiroidumme Pariisin kodikkaista bistroista, San Franciscon rennoista kuppiloista ja Italian maaseudun pienistä osterioista. Meillä on iloa ja intohimoa vaikka muille jakaa, mahtavat soittolistat, pakolliset poskipusut ja valinnaiset välitanssit. Niistä syntyy kaupungin paras tunnelma.

Ajankohtaista

Baskeri & Basso Bistro on suljettu toistaiseksi covid-19-epidemian jarruttamiseksi. Kiitos kaikille kannustuksesta ja tuesta. Meille tulee teitä ikävä, mutta palaamme kulmille kun mahdollista ja nostamme ensitöiksemme pastakattilat tulille. Nähdään silloin. Rakkautta ja valoa kevääseen.

Pöytävarauksen tehneisiin olemme yhteydessä erikseen.

BASBAS =
Nicolas "BASKERI" Thieulon

Kalle "BASSO" Kiukainen

KATSO SIJAINTIMME KARTALTA

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu) ja 3 (Eiran sairaala) sekä busseilla 14, 18N (Perämiehenkatu) ja 18 (Eiran sairaala).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>

TEE PÖYTÄVARAUS BISTROON

1-7 syöjää

Pienelle seurueelle saat tehtyä varauksen varauskalenterin kautta tai puhelimella (050 467 3400) kuukaudeksi (30 vuorokautta) eteenpäin. Saman viikon pöytävaraukset vain puhelimella klo 13 alkaen.

Varaa pöytä

Varaa pöytä

Yli 7 syöjää

Isojen ryhmien varaustiedustelut otamme vastaan puhelimella (ti–pe klo 13–16) tai sähköpostilla osoitteeseen ryhmat@basbas.fi. Ryhmille tarjoilemme aina päivän menyyn (56 €), erikoisruokavaliot huomioiden. Tuubi-kabinettimme sopii mainiosti 8–16 syöjälle, bistron sali parhaiten pienemmille seurueille. Tutustu myös viinibaarimme Telakka-alueeseen, johon voit tehdä varauksen 6–22 hengen ryhmälle.

Jos haluat tutustua tietosuojalausekkeeseemme, klikkaa tästä.