Basso & Baskeri

KOTI KULMILLA.

Bar à vin. Sellaisiksi kutsutaan persoonallisia ranskalaisia korttelibaareja, joiden kodikkaissa nurkissa olemme usein nuhjanneet, täyttäneet vatsamme typerän maukkailla pikkuruoilla ja hullaantuneet luonnonmukaisista artesaaniviineistä. Juuri sellaisen baarin päätimme avata Helsinkiin.

JAETTU ONNI.

Viinibaarin omistavat BasBas ja työntekijät yhdessä. Meitä yhdistää rakkaus nautittaviin viineihin ja täydellisiin raaka-aineisiin, joiden onnelliseen äimistelyyn emme koskaan kyllästy. Intohimot on tehty jaettaviksi. Myös siksi halusimme perustaa baarin koko perheen voimin.

TULE KUN TULET.

Kaapistamme löytyy viinejä moneen makuun, klassisen tyylikkäistä kulmia nostattavan kokeileviin. Juustojen ja leikkeleiden lisäksi tarjolla on raikasta baaripurtavaa, jolla kesytät isommankin nälän. Kipaise kylään milloin vain. Varauksia otamme vain ryhmille tarkoitettuun Telakka-pöytään.

TELAKOIDU.

Isoon Telakka-pöytäämme mahtuu 14 vierasta. Sen voi varata sunnuntaista torstaihin koko illaksi, perjantaisin ja lauantaisin klo 16–20 tai klo 20.30 alkaen. Kerro meille toiveistasi varauksen yhteydessä, niin räätälöimme pöytään kannettavat tarjoilut tilaisuuden ja meiningin mukaan. Minimiveloitus ruoka- ja juomatarjoiluista on 600 euroa.

Tiedustelut ja varaukset: ryhmat@basbas.fi
tai 050 467 3400 (ti–pe klo 13–16)

Ajankohtaista

Oletko huomannut, että olemme auki päivittäin?

Tule haukkaamaan töiden jälkeen iltapalaa, piipahda aperitiivilla tai vietä kanssamme koko ilta. Kaapistamme löytyy järjetön määrä viinejä ja baarilistamme purtavilla talttuu totisempikin nälkä.

Katso sijaintimme kartalta

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu) ja 3 (Eiran sairaala) sekä busseilla 14, 18N (Perämiehenkatu) ja 18 (Eiran sairaala).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>