Basso & Baskeri

KOTI KULMILLA.

Bar à vin. Sellaisiksi kutsutaan persoonallisia ranskalaisia korttelibaareja, joiden kodikkaissa nurkissa olemme usein nuhjanneet, täyttäneet vatsamme typerän maukkailla pikkuruoilla ja hullaantuneet luonnonmukaisista artesaaniviineistä. Juuri sellaisen baarin päätimme avata Helsinkiin.

JAETTU ONNI.

Viinibaarin omistavat BasBas ja työntekijät yhdessä. Meitä yhdistää rakkaus nautittaviin viineihin ja täydellisiin raaka-aineisiin, joiden onnelliseen äimistelyyn emme koskaan kyllästy. Intohimot on tehty jaettaviksi. Myös siksi halusimme perustaa baarin koko perheen voimin.

TULE KUN TULET.

Kaapistamme löytyy viinejä moneen makuun, klassisen tyylikkäistä kulmia nostattavan kokeileviin. Juustojen ja leikkeleiden lisäksi tarjolla on raikasta baaripurtavaa, jolla kesytät isommankin nälän. Kipaise kylään milloin vain. Varauksia otamme vain ryhmille tarkoitettuun Telakka-pöytään.

TELAKOIDU.

Isoon Telakka-pöytäämme mahtuu 14 vierasta. Sen voi varata keskiviikkoisin ja torstaisin koko illaksi, perjantaisin ja lauantaisin klo 16–20 tai klo 20.30 alkaen. Kerro meille toiveistasi varauksen yhteydessä, niin räätälöimme pöytään kannettavat tarjoilut tilaisuuden ja meiningin mukaan. Minimiveloitus ruoka- ja juomatarjoiluista on 600 euroa.

Tiedustelut ja varaukset: ryhmat@basbas.fi
tai 050 467 3400 (ti–pe klo 13–16)

Ajankohtaista

Olemme juhannusviikolla auki keskiviikkona ja torstaina (21.–22.6.). Sen jälkeen jäämme kesälomalle ja avaamme ovet jälleen keskiviikkona 26.7. Aurinkoista ja kivaa kesää!

We are closing for summer holidays on Thursday 22nd of June, reopening on Wednesday 26th of July. Have a great summer!

Katso sijaintimme kartalta

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1A (Perämiehenkatu), 2 ja 3 (Eiran sairaala) sekä busseilla 14 (Perämiehenkatu) ja 18 (Eiran sairaala).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>