Basso & Baskeri

KOTI KULMILLA.

Bar à vin. Sellaisiksi kutsutaan persoonallisia ranskalaisia korttelibaareja, joiden kodikkaissa nurkissa olemme usein nuhjanneet, täyttäneet vatsamme typerän maukkailla pikkuruoilla ja hullaantuneet luonnonmukaisista artesaaniviineistä. Juuri sellaisen baarin päätimme avata Helsinkiin.

JAETTU ONNI.

Viinibaarin omistavat BasBas ja työntekijät yhdessä. Meitä yhdistää rakkaus nautittaviin viineihin ja täydellisiin raaka-aineisiin, joiden onnelliseen äimistelyyn emme koskaan kyllästy. Intohimot on tehty jaettaviksi. Myös siksi halusimme perustaa baarin koko perheen voimin.

TULE KUN TULET.

Kaapistamme löytyy viinejä moneen makuun, klassisen tyylikkäistä kulmia nostattavan kokeileviin. Juustojen ja leikkeleiden lisäksi tarjolla on raikasta baaripurtavaa, jolla kesytät isommankin nälän. Kipaise kylään milloin tahansa. Varauksia otamme vain ryhmille tarkoitetulle Telakka-alueelle.

TELAKOIDU.

Viinibaarin Telakka-alueelle mahtuu 22 vierasta, joista 14 saman pöydän ympärille. Arki-iltoina ja sunnuntaina voit varata seurueellesi sopivan tilan koko illaksi, perjantaisin ja lauantaisin otamme vastaan 6–14 hengen ryhmiä klo 16–20 tai klo 20.30 alkaen. Varaus sisältää koko porukalle tarjoiltavan päivän menyyn (49 €), johon kuuluu runsas valikoima jaettavia ruokia sekä jälkiruoka. Viinitarjoiluista voit sopia paikan päällä. Minimiveloitus on 800 euroa.

Tiedustelut ja varaukset: ryhmat@basbas.fi
tai 050 467 3400 (ti–pe klo 13–16)

Ajankohtaista

BasBas & Staff Wine Bar on suljettu toistaiseksi covid-19-epidemian jarruttamiseksi. Kiitos kaikille kannustuksesta ja tuesta. Meille tulee teitä ikävä, mutta palaamme Telakan kulmille heti kun mahdollista. Nähdään silloin. Rakkautta ja valoa kevääseen.

Katso sijaintimme kartalta

Google Maps>>

Pääset meille raitiovaunuilla 1 (Perämiehenkatu) ja 3 (Eiran sairaala) sekä busseilla 14, 18N (Perämiehenkatu) ja 18 (Eiran sairaala).

Aikataulut löydät HSL:n sivuilta >>